de franse vlag

uit de 18e en 19e eeuw
Startpagina   pijltje  Vragen

Zelf een vraag stellen ?

Hebt u een vraag die betrekking heeft op tin kan u ons deze via het vragenformulier stellen.

De antwoorden

Wij proberen u zo snel mogelijk verder te helpen door een antwoord te publiceren in onze rubriek "antwoorden".

Identificaties en foto's

Voor identificatie-vragen is het absoluut noodzakelijk om minimaal twee foto's door te sturen. van het van stuk en de hierop aangebrachte merken. Er bestaan namelijk duizenden tinmerken en een identifcatie louter op basis een beschrijving is niet doenbaar.
Via het vragenformulier kan u op eenvoudige wijze twee foto's opladen.
Indien uw meer foto's wenst door te sturen kan u ons deze bezorgen via : secretariaat@vlaamsetinvereniging.be .

Waardebepalingen

Wij krijgen regelmatig vragen over de waarde van stukken. Helaas kunnen wij u hierbij niet verder helpen. De Vlaamse Tinvereniging geeft geen waardebepalingen via deze rubriek.

Top van de pagina